PRIMACLEAN

YRITYSSIIVOUKSET

LAADUKKAASTI

PrimaClean Oy tarjoaa käyttöösi tasokkaat yrityssiivouspalvelut. Toteutamme kaikki yrityssiivouksemme asiakaskohtaisesti sovittujen palvelujen pohjalta. Näin voit olla varma, että siivoustyöt suoritetaan juuri sinun tilasi tarpeiden mukaan.

YHTEISTÄ HYVÄÄ

Olemme osa yhteiskuntaa ja haluamme tukea osaltamme kehitystä ja hyvinvointia. Tukemme kohteina tänä vuonna ovat ruokajakelu Keravalla, World Vision -kummilapsitoiminta ja Blackbirds United -salibandy.

YRITYSSIIVOUKSET

KAIKENLAISIIN 

TILOIHIN

Siivouskohteitamme ovat muun muassa toimisto- ja tuotantotilat, koulut, oppilaitokset, virastot, varastot ja hallit, lääkäriasemat, liikuntakeskukset ja - hallit sekä julkiset tilat ja taloyhtiöt. Kaikki asiakkaat ovat yrityksellemme ensiarvoisen tärkeitä. Puhtaat ja edustavat tilat toimivat yrityksenne käyntikorttina ja luovat henkilöstöllenne miellyttävät olosuhteet. Osaavat ammattilaisemme pitävät huolen toimitilojenne puhtaudesta siivoamalla säännöllisin väliajoin sopimusten mukaisesti.

Suoritamme yrityssiivoukset sopimuspohjalta. Meiltä voit tilata erikoispuhdistukset myös ilman sopimusasiakkuutta.

Esittelykäynnin yhteydessä suoritamme maksuttoman tilakartoituksen, näin pystymme tarjoamaan juuri teidän yrityksellenne parhaiten sopivat palveluratkaisut.

Toimitilasiivoukset, sopimussiivoukset, siivouspalvelut, yrityssiivous – kaikki siivouspalvelut yrityksille meiltä.

KEHITÄMME TOIMINTAAMME

Me olemme joustava ja asiakaslähtöinen siivousliike, jolle tyytyväinen asiakas on paras mainos. Varmistamme tasaisen ja hyvän laadun säännöllisillä kehityskeskusteluilla ja laadunvalvonnalla. Näin voimme varmistaa, että tekemämme siivous palvelee asiakkaitamme sovitulla tavalla.

OTA YHTEYTTÄ!