TOIMISTOSIIVOUKSET

Toimivat toimistosiivoukset työhyvinvointisi perustaksi

Puhtailla ja hygieenisillä työtiloilla on suuri vaikutus työhyvinvointiisi.

Me PrimaCleaniläiset pidämme huolta siitä, että voit työskennellä häiriöttömästi tiloissa, kun niiden puhtaudesta huolehtii toimistosiivouksiin erikoistunut ystävällinen, palvelualtis ja hyvinvoiva henkilökuntamme. 

Parannamme sinunkin työhyvinvointiasi puhtaalla ja  parhaalla mahdollisella  lopputuloksella, joka myös edistää terveyttäsi tartuntatautiriskien vähentyessä ja sisäilmalaadun parantuessa. Ammattimainen ja asianmukainen siivous vähentää pinnoilta ilmaan nousevan pölyn määrää. Meillä on käytössä oikein valitut ja huolletut siivousvälineet, tilojen mukaiset siivousmenetelmät ja looginen työjärjestys. Oikein suoritetun siivouksen tuloksena pinnoilla ja ilmassa on vähemmän likaa ja pölyä, jolloin erilaisia allergeenejä on vähemmän. Myös tilojen järjestys ja arvo säilyvät.

Jokainen työntekijämme on koulutettu työhönsä, sekä perehdytetty hyvin omaan alueeseensa. Kommunikointi ja saavutettavuus kaikkien työntekijöiden kanssa on helppoa. Lisäksi lomien aikana tiloista huolehtii siivousalueeseen perehdytetty sijainen.

Palveluesimiehemme tekee myös säännöllistä laadunvalvontaa sovitun lopputuloksen varmistamiseksi. 

Voit huoletta toteuttaa omia päivittäisrutiinejasi tehokkaasti, turvallisesti ja terveemmin.