Referenssejä

DB Schenker

"Yhteistyö PrimaCleanin kanssa on toiminut erinomaisesti. Sovituista asioista pidetään kiinni ja siivouksen jälki on huolellista. Meidän alallamme siisti työympäristö parantaa työturvallisuutta ja vähentää vahinkojen määrää, minkä takia siivouksen täytyy toimia juuri niin kuin sopimuksessa on sovittu.”

– Arto Väisänen, DB Schenker

TUKO Logistics

”Aikataulut pitää, siivouksen laatu pysyy korkealla heidän henkilöstön pysyvyyden ansiosta ja kommunikointi pelaa, koska kaikki työntekijät osaavat suomea. Arvostan 11 vuotisessa kumppanuudessamme erityisesti sen toimivuutta ja luotettavuutta. 

Yllätyksiä ei tule.” 

– Tero Mäenpää, Tuko Logistics

Autotalo Laakkonen

”Kommunikointi PrimaCleanin kanssa on helppoa. Sen lisäksi kehitysideat ja muutokset yhteistyön parantamiseksi ovat molemminpuolisia ja niihin tartutaan päivä- ja viikkotasolla.

Palvelualttius, joustavuus ja ketteryys ovatkin ehdottomia kriteereitä siivousyritykselle meidän alallamme - ensiluokkaisen siivousjäljen lisäksi.

Siivouksen laadun vaikutus brändiimme on merkittävä ja siksi sen täytyy toimia sovitulla tavalla ilman poikkeuksia."

– Juuso Laaksonen, Autotalo Laakkonen

PrimaClean Oy  |  Kumitehtaankatu 5, 04260 Kerava  |  p. 020 735 0370  |  info@primaclean.fi  |  © 2019 PrimaClean  |   Webdesign Symboli