SIIVOUSPALVELUT

Monipuoliset siivouspalvelut ja kattavat lisäpalvelut

PrimaClean Oy tarjoaa käyttöösi tasokkaat yrityssiivouspalvelut. Toteutamme kaikki yrityssiivouksemme asiakaskohtaisesti sovittujen palvelujen pohjalta. Näin voit olla varma, että siivoustyöt suoritetaan juuri sinun tilasi tarpeiden mukaan.

VAIHTOMATOT

Tarjoamme vuodenajasta riippuen joustavia vaihtomattopalveluja vuokramatoilla. Saat matot tilauksesta halutessasi myös yrityksenne logolla, ja valittavanasi on useita eri väri- ja kokovaihtoehtoja.

Lattioiden peruspesut, vahaukset ja vahanpoistot, lattioiden hoitokäsittelyt ja kiillotukset, ikkunoiden pesut, sälekaihtimien ja verhojen pesu, yläpölyjen poistot, seinien, kalusteiden ja ovien pesut sekä mattojen pesut.

PUHDASILMAPALVELUT

Jos epäilet toimitiloissanne olevan sisäongelmia (noki, savu, pöly, liikenteen päästöt, orgaaniset aineet), tilaa meiltä sisäilman mittaus ja siivouksen kartoituskäynti. Puhdasilmapalvelumme sisältää sisäilman mittaukset, suodatukset, jäähdytykset sekä kosteuden lisäykset ja poistot.

KIINTEISTÖPALVELUT

Kiinteistönhuoltopalvelut onnistuvat kauttamme kätevästi ja ammattitaitoisesti. Tarjoamme myös yksilölliset aulapalveluratkaisut ja turvalliset vartiointivaihtoehdot kiinteistöllenne.

SANITEETTITARVIKKEET

Saat meiltä saniteettipaperit sekä saippua-, käsipyyhe- ja wc-paperiannostelijat kilpailukykyiseen hintaan ja ilman kuljetusveloitusta. Tilaamme paperit ja täytämme annostelijat puolestanne.  Huolehdimme myös papereiden tilauksesta puolestanne.