Yrityssiivoukset

Yrityssiivoukset laadukkaasti

PrimaClean Oy tarjoaa käyttöösi tasokkaat yrityssiivouspalvelut. Toteutamme kaikki yrityssiivouksemme asiakaskohtaisesti sovittujen palvelujen pohjalta. Näin voit olla varma, että siivoustyöt suoritetaan juuri sinun tilasi tarpeiden mukaan.

Yrityssiivoukset kaikenlaisiin tiloihin

Siivouskohteitamme ovat muun muassa toimisto- ja tuotantotilat, koulut, oppilaitokset, virastot, varastot ja hallit, lääkäriasemat, liikuntakeskukset ja - hallit sekä julkiset tilat ja taloyhtiöt. Kaikki asiakkaat ovat yrityksellemme ensiarvoisen tärkeitä. Puhtaat ja edustavat tilat toimivat yrityksenne käyntikorttina ja luovat henkilöstöllenne miellyttävät olosuhteet. Osaavat ammattilaisemme pitävät huolen toimitilojenne puhtaudesta siivoamalla säännöllisin väliajoin sopimusten mukaisesti.

Suoritamme yrityssiivoukset sopimuspohjalta. Meiltä voit tilata erikoispuhdistukset myös ilman sopimusasiakkuutta.

Esittelykäynnin yhteydessä suoritamme maksuttoman tilakartoituksen, näin pystymme tarjoamaan juuri teidän yrityksellenne parhaiten sopivat palveluratkaisut. siivousvaunu

Kehitämme toimintaamme

Me olemme joustava ja asiakaslähtöinen siivousliike, jolle tyytyväinen asiakas on paras mainos. Varmistamme tasaisen ja hyvän laadun säännöllisillä kehityskeskusteluilla ja laadunvalvonnalla. Näin voimme varmistaa, että tekemämme siivous palvelee asiakkaitamme sovitulla tavalla.

Ota yhteyttä!

  • kauppakamari
  • tilaajavastuu
  • kiinteistötyönantajat
  • yrittäjät
  • AAA luottoluokitus
PrimaClean Oy
Kumitehtaankatu 5
04260
KERAVA
020 735 0370
info@primaclean.fi