Yrityssiivoukset

Lisäpalvelut

Monipuolisten siivouspalvelujen lisäksi tarjoamme asiakkaillemme kattavia lisäpalveluja tarpeidenne mukaan toteutettuina. Saat esimerkiksi kiinteistöhuollon, vaihtomatot sekä saniteettitarvikkeet kauttamme niin halutessasi.

Puhdasilmapalvelut

Puhdasilmapalvelumme sisältää sisäilman mittaukset, suodatukset, jäähdytykset sekä kosteuden lisäykset ja poistot.

Kaupunkiolosuhteet, tuotantolaitosten päästöt ja likaiset ilmanvaihtokanavat saattavat huonontaa ilmalaatua ja samalla myös kiinteistössä työskentelevien työntekijöiden hyvinvointia. Hyvä ja säännöllinen siivous parantaa merkittävästi sisäilman laatua, jolloin se samalla lisää tehokkuutta, vähentää sairauspoissaoloja ja lisää asiakastyytyväisyyttä.

Jos epäilet toimitiloissanne olevan sisäongelmia (noki, savu, pöly, liikenteen päästöt, orgaaniset aineet), tilaa meiltä sisäilman mittaus ja siivouksen kartoituskäynti, niin etsimme ratkaisun mahdollisiin ongelmiinne.

Suoritamme sisäilmamittaukset alkaen 370 € Keski- ja Itä-Uudellamaalla. Kysy lisää!

Vaihtomatot

matto

Tarjoamme vuodenajasta riippuen joustavia vaihtomattopalveluja vuokramatoilla. Saat matot tilauksesta halutessasi myös yrityksenne logolla, ja valittavanasi on useita eri väri- ja kokovaihtoehtoja.

Kiinteistöpalvelut

Kiinteistönhuoltopalvelut onnistuvat kauttamme kätevästi ja ammattitaitoisesti. 

Vastaanotto- ja vartiointipalvelut

Tarjoamme yksilölliset aulapalveluratkaisut ja turvalliset vartiointivaihtoehdot kiinteistöllenne.

Saniteettitarvikkeet

käsipaperi  paperiteline

Saniteettitarvikkeiden toimittaminen kuuluu oleellisena osana lisäpalveluitamme. Saat saniteettipaperit sekä saippua-, käsipyyhe- ja wc-paperiannostelijat kilpailukykyiseen hintaan ja ilman kuljetusveloitusta. Me tilaamme paperit ja täytämme annostelijat puolestanne. Esittelemme käyttötiloihinne parhaiten soveltuvat vaihtoehdot useista edustamistamme merkkivaihtoehdoista. Huolehdimme myös papereiden tilauksesta puolestanne.

Kattaus- ja kahvitarvikkeet

Tarpeidenne mukaiset kahvitustarvikkeet tiloihinne toimitettuina helposti ja nopeasti.

  • kauppakamari
  • tilaajavastuu
  • kiinteistötyönantajat
  • yrittäjät
  • AAA luottoluokitus
PrimaClean Oy
Kumitehtaankatu 5
04260
KERAVA
020 735 0370
info@primaclean.fi